Thuis

YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD.

Bedrijfsprofiel

Co. van de de Schakelaarfabrikant van Yueqingshongxiang, Ltd werd opgericht in 2006 met een geregistreerd kapitaal van 5 miljoen yuans. Het is een high-tech bedrijf dat het integreren onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop. Er zijn meer dan 80 werknemers in het bedrijf en het is uitgerust met professioneel van de verkoopteam en workshop beheersteam.

Het bedrijf wordt hoofdzakelijk gericht op de globale verkoop van kabelschakelaars en toebehoren voor diverse materialen. Na meer dan tien jaar van ontwikkeling, heeft het duizenden klanten van de productervaring van uitstekende kwaliteit voorzien. Wij achtervolgden altijd de rendabelste producten.

Het idee van bedrijf is „klant eerst: Wij lossen de problemen op tijd voor klanten op, wegens de klant is de ouders van voedsel en kleding. Beurskwaliteit: onvolmaakte slechts producten, geen kritieke klanten. Optimistisch ben en positief: geef nooit op wanneer het ondervinden van moeilijkheden en tegenslagen, en constant motivatie zelf.“ Deze opdracht houdt verbeterend de industrie van de kabelschakelaar. Wij hebben een goede reputatie in de industrie gevestigd en het lof van alle klanten gewonnen.

Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf met vele bekende ondernemingen, zoals Yutong-Elektromechanische Bus samengewerkt, Xiangtan, PHILPS, OPPLE, ABB, enz. In 2011, namen wij aan de samenwerking van het eerste vliegdekschip „Liaoning“ van China, en onze hoogte deel - de kwaliteit werd erkend door land.

Het bedrijf is er stellig van overtuigd dat de productkwaliteit de sleutel aan ontwikkeling is. Het altijd voert de nationale norm uit - kwaliteitsbeheersysteem ISO9001, IATF16949. Vanaf nu, ging het bedrijf Ce, ROHS, RECAH, TUV, ATEX, IP68 en andere certificatie over.

Het recentste praktische octrooi laat het product toe om het waterdichte niveau van IP68 te bereiken. om onze klanten te scheiden, hebben wij ons R&D-teams gespecialiseerd om klanten en professionele testende centra te dienen voor het strenge testen van producten.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2006de Schakelaar die van Yueqing Hongxiang Co., Ltd vervaardigen werd opgericht. De belangrijkste producten waren klier van de messings de waterdichte kabel.

2008de fabriek vestigde zich aan nieuw workshopgebied opnieuw dat 2000m ² bereikte.

2009het Bedrijf introduceerde numercial controlemateriaal en het automatische tellen machine, dat het bedrijf aan geautomatiseerde productietechnologie begeleiden.

2010het bedrijf heeft een nieuw ontwerp van kabelverbinding, ontwikkeld en octrooi aangevraagd. Patenteer geen is ZL201020530888.7

2011Ons bedrijf was geëerd om de leverancier van speciaal voor het Vliegdekschip „Liaoning „te zijn. En onze hoogte - de kwaliteit van producten is erkend en de uitvoer naar globaal.

2013het Bedrijf concentreerde zich bij het onderzoek en ontwikkelt divers van nieuwe producten. En de gediversifieerde productie voldoet aan verschillende vereisten.

2018opnieuw opnieuw gevestigde het Bedrijf, nieuw merk, verschijning is helderder en internationaal.

YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Hnxschakelaar

Aantal werknemers : 120~150

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. Certificaten China YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. Certificaten China YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. Certificaten China YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. Certificaten